Ontdek en onderzoek samen met ons de mogelijkheden van materialen en technieken, vrij van de druk om meteen tot productie te moeten komen. Make Eindhoven biedt faciliteiten om te werken met diverse (warm)glastechnieken, metaalgieten en grafische technieken.

Onze werkplaatsen zijn ingericht om, waar mogelijk, zelfstandig te werken. Het is niet nodig dat je technieken al beheerst. Ervaren adviseurs geven instructies over veiligheid, technieken en gereedschappen. Ze delen hun kennis met je en ondersteunen je waar nodig. We gaan samen met jou het experiment aan om je ideeën te realiseren.

Bekijk onze prijslijsten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.
Wil je meteen aan de slag: dien hier een projectaanvraag in.

Glas

We bieden mogelijkheden voor verschillende glastechnieken (als casten, fusen, slumpen en kiln- casting), (brand)schilder- en printtechnieken en afwerkingstechnieken.

Meer informatie
Meer informatie

Grafisch

We bieden mogelijkheden voor hoogdruk- en diepdruktechnieken als zeefdruk, etsen, houtdruk, lithografie en Toyobo-print. Enkelen kunnen ook toegepast worden op groot formaat (XXL).

Meer informatie
Meer informatie

Metaal

We bieden voornamelijk mogelijkheden voor het gieten van brons en aluminium door middel van çire-perdue en de zandgietmethode, alsmede voor diverse voor- en nabewerkingstechnieken.

Meer informatie
Meer informatie