Make Eindhoven nodigt makers (beeldend kunstenaars en ontwerpers) uit om voorstellen in te dienen voor het ontwikkelen van nieuw, onderzoekend werk op het gebied van de grafische technieken die onze werkplaats biedt.

4 makers worden geselecteerd voor een flexibele werkperiode van maximaal 60 dagen. Zij krijgen de beschikking over een werkbudget, een honorarium, de faciliteiten van de werkplaats en advies en ondersteuning van onze adviseurs.

Info
De geselecteerde makers krijgen de ruimte om te experimenteren met materiaal en techniek in de grafische werkplaats. Planning van de werkperiode(s) vindt in overleg plaats. Dat kan een aaneengesloten of onderbroken periode zijn, afhankelijk van de aard van het te maken werk, de mogelijkheden van de maker en de agenda van Make Eindhoven. De periodes kunnen starten per 01-10-2023 en lopen tot uiterlijk 01-07-2024.

Deelname
Stuur een CV met portfolio (max 5MB.) en een korte motivatie naar: project@makeeindhoven.nl. Sluitingsdatum is 20 augustus 2023, 24:00 uur. De selectie vindt plaats in september 2023. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lotte van Lieshout voor Litho XXL
Lotte van Lieshout in onze grafische werkplaats