Hedendaagse Kunst Platform WARP (Sint-Niklaas / België) en Make Eindhoven (Eindhoven / Nederland) organiseren een volgende editie van de Artist Village op 2, 3 en 4 augustus 2024 in Eindhoven.

Programma
Tijdens deze drie dagen van ontmoetingen, gesprekken, lezingen en reflectie zullen in een nadrukkelijke sfeer fundamentele vragen over de artistieke praktijk van alle betrokkenen aan de orde worden gesteld. De kern van dit evenement wordt gevormd door één-op-één gesprekken met ervaren professionals uit de internationale kunstwereld. Zelfs in gevorderde stadia van je carrière is het belangrijk om mentorschap en ondersteuning te krijgen in een professionele hoedanigheid. Het scala aan gesprekken en feedback zal je een hele reeks ideeën en manieren geven om je praktijk verder te ontwikkelen. Het uiteindelijke doel is om een duurzaam netwerk te creëren.

Open Call
De oproep is open, maar we richten ons op opkomende kunstenaars met een internationale horizon in gedachten. Twaalf kunstenaars worden geselecteerd en uitgenodigd.

Kosten
Deelname kost € 270 per deelnemer, inclusief alle 9 één-op-één gesprekken met onze commentatoren, alle maaltijden, drankjes, verblijf in het Blue Collar Hotel en andere
geplande activiteiten.

De reiskosten zijn voor rekening van de deelnemers.

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je voor de Artist Village 2024 aan te melden.